Datum

26 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

De tweede wedstrijd dan voor de Wageningers in deze competitieronde en wel tegen een tegenstander die men in de vorige competitieronde ook al tegenkwamen.
Zij stonden bekend van een team dat met een fysieke kracht de wedstrijd in ging, dus WAVV was gewaarschuwd met wat voor een tegenstander ze te maken had.
De frêle Wageningers begonnen zeer enerverend aan deze klus, en zette meteen met enkele snelle aanvallen druk op de achterhoede van de bezoekers, en in de 4e minuut was het dan ook al meteen raak, een zeer goede aanval ging hieraan vooraf en middenvelder Alain Rothuis ronde deze aanval bekwaam af en scoorde de 1 - 0 voorsprong.
Dodewaard schrok van deze dadendrang, en probeerde de aanvalsgolf van de thuisploeg aan banden te leggen, maar helaas voor hun en geluk voor de Wageningers werd het foutief ingrijpen van de Dodewaardse achterhoede door Michael van Schaik fantastisch afgestraft en bracht daarmee dan de 2 - 0 op het scorebord.
WAVV gaf dus een visitekaartje af en liet duidelijk hun doelstelling blijken dat ze deze wedstrijd wilden winnen, men ging onverdroten verder richting goalie van de bezoekers, maar moesten toch wel uitkijken voor de spaarzame gevaarlijke uitvallen van Dodewaard. Toch was het weer de snelle Michael van Schaik die in de 36e minuut na een gave voorzet de 3 - 0 binnen schoot. Dit was tevens de ruststand.
Na rust kwam een wat meer gefocuste Dodewaard het veld op, die wat meer fysieke kracht in hun spel bracht om zo te proberen de wedstrijd te laten kantelen, de thuisploeg bleef bekwaam verdedigen en trachtte met enkele snelle uitvallen de verdediging van de bezoekers te verschalken.
Dit lukte dan weer eindelijk in de 56e minuut, en nu was het Marvin van den Born die een goede aanval van de voorwaartsen wist afteronden en de 4 - 0 was een feit.
Na deze voorsprong werd het wat rommelig, de ploeg uit Dodewaard ging toch wel meer harder spelen en leidde soms wel eens van beide zijde tot irritatie, jammer genoeg escaleerde het spelletje even en dit bracht er weer toe dat de scheidsrechter tot handelen moest overgaan, er volgde wat gele kaarten en jammer genoeg kreeg spitsspeler Davey Janssen zijn tweede en kon vertrekken.
WAVV speelde het laatste kwartier rustig uit en er kwam geen verandering in de eindstand.
As. zaterdag 3 oktober speelt WAVV uit in Randwijk bij EMM aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur.